Karbonavgift til fordeling presentert, diskutert og James Hansen konfrontert – til begeistring

Share Button

Naturvernforbundet sitt månedlige kafemøte ‘Naturlig onsdag’ i Bergen, ble 5. februar en spennende og oppmuntrende presentasjon og diskusjon om Karbonavgift til fordeling (KAF). James Hansen selv var tilstede via videolink og svarte på spørsmål fra Heikki Holmås (SV), Hanna Marcussen (MDG) og Ola Elvestuen (V) i tillegg til interesserte i salen. Mange uttalte etterpå ting som at “dette er den mest interessante politiske diskusjonen jeg noen gang har vært med på!” Det henger sammen med at møtet i svært liten grad ble hakking på motstanderens argumenter, men derimot en åpen diskusjon om mulighetene i det banebrytende forslaget fra James Hansen.

Anders Ekeland begynte møtet med en visuell presentasjon av forslaget.

Hele møtet er publisert på youtube her.

En mer fyldig rapport om møtet er publisert på Naturvernforbundet Hordaland

Share Button